Restaurant De Stadstuyn in Nijmegen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Stadstuyn in Nijmegen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant De Stadstuyn in Nijmegen staat gastvrijheid centraal. Je bent van harte welkom om te genieten van het aanbod van dit restaurant. Veel is mogelijk bij De Stadstuyn: van een gezellig diner voor twee personen tot een grote groep tot 50 personen. Vegetariërs zijn hier aan het goede adres: er staan genoeg heerlijke vegetarische gerechten op de kaart. Ook voor vlees-en visliefhebbers is er voldoende keuze. Het restaurant beschikt over een grote en rustige stadstuin die dienst doet als een terras. Je kunt hier lekker dineren of rustig een kopje koffie drinken. Handig is dat De Stadstuyn goed te bereiken is met de trein, bus en auto. Je kunt om de hoek parkeren voor een voordelig tarief.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Stadstuyn in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Stadstuyn in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Graafseweg 32-34
6512 CC Nijmegen
T: 024 323 8312
E: info@destadstuyn.nl