Restaurant De Vier Jaargetijden in Zwolle

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Vier Jaargetijden in Zwolle.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Vier Jaargetijden in Zwolle is in 1999 geopend en is sindsdien een begrip in Zwolle en omgeving. De Vier Jaargetijden is iedere dag geopend vanaf 12:00 voor een kopje koffie of thee, maar ook voor een lunch of diner. Voor een borrel kun je ook bij De Vier Jaargetijden plaatsnemen. Er worden heerlijke whisky’s, cocktails, wijnen, bieren van de tap en andere likeuren geboden. Natuurlijk worden hier ook hapjes bij geserveerd! Op vrijdag- en zaterdagavond worden de tafels rond 22:00 opzij geschoven zodat men hier kan dansen; er is een DJ die er iedere week weer een feest van maakt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Vier Jaargetijden in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Vier Jaargetijden in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle
T: 038 421 9904
E: info@vierjaargetijdenzwolle.nl