Restaurant De Woord in Corle Winterswijk

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Woord in Corle Winterswijk.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant De Woord in Corle is een restaurant waar je met je RestaurantCadeau op elk moment van de dag welkom bent voor een lunch, diner of een gezellige borrel. Heerlijk eten op een prachtige locatie! Op de menukaart zie je dat er een ruime keuze is uit lekkere gerechten en werkelijk voor ieder wat wils!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Woord in Corle Winterswijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Woord in Corle Winterswijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Corleseweg 45
7119 AA Winterswijk
T: 0543 513 135
E: info@dewoord.nl