Restaurant Deksels 2.0 in Breda

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Deksels 2.0 in Breda.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Deksels 2.0 in Breda is een plek waar je samen kunt eten en vooral genieten! Je kunt hier kiezen uit heerlijke tapas en mooie wijnen. Ook kun je hier heerlijk tafelen in het restaurant of in de gezellige stadstuin, waar jij je weer even op vakantie waant aan de Middellandse Zee, maar dan in Breda! Of je voorkeur nu uitgaat naar lunch, tapas, hoofdgerechten of gewoon een gezellige borrel met een lekker hapje, de menukaart van Deksels biedt het allemaal aan.

Deksels is een restaurant dat past bij Breda; gezellig uit eten, natafelen, bijpraten en lachen onder het genot van gerechten met ingrediënten van een hoge kwaliteit en een gastvrije bediening. Samen eten, genieten, heerlijke tapas, mooie wijnen, tafelen in het restaurant of met goed weer in de gezellige stadstuin.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Deksels 2.0 in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Deksels 2.0 in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Nieuwe Ginnekenstraat 10B
4811 NR Breda
T: 076 521 1966
E: info@traiteurdeksels.nl