Restaurant Délisoir in Amstelveen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Délisoir in Amstelveen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Even weg van kantoor om te lunchen of gewoon een broodje tussen het winkelen door, een smakelijke break bij Délifrance met verse producten. Verse Franse producten, dat is waar Délifrance voor staat. Bij de restaurants van Délifrance zorgen ze voor een compleet aanbod: een ontbijtje, een snelle lunch en zelfs een diner met daarnaast de vertrouwde hartige en zoete Franse tussendoortjes. Daarom wordt Délifrance tegenwoordig ‘restaurant’ genoemd, een restaurant waar je lekker kunt blijven zitten!

Restaurant Délisoir in Amstelveen is onderdeel van Délifrance. Bij de restaurants van Délifrance kun je genieten van de lekkerste Franse broodjes, salades en allerlei andere Franse producten. De ingrediënten zijn van Franse bodem; Délifrance heeft haar eigen Franse graanvelden en molens waarin de granen gemalen worden.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Délisoir in Amstelveen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Stadsplein 12
1181 ZM Amstelveen
T: 020 337 5631