Restaurant Dining 56 in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Dining 56 in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Dining 56 in Arnhem beleef je een culinaire belevenis. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, kleine tussendoortjes of een uitgebreid diner. Het restaurant is ook open voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes. De chefs verrassen je graag met spannende gerechten uit de klassieke keuken, met een moderne twist. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met dagverse producten die eerlijk en puur zijn. Om je culinaire belevenis compleet te maken, worden er bijpassende en betaalbare wijnen bij geserveerd. Je kunt er ook voor kiezen om een kookworkshop te volgen onder professionele begeleiding van de chefs van Dining 56. Een leuk idee om samen te doen met uw gezelschap!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Dining 56 in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Dining 56 in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Rijnkade 56
6811 HB Arnhem
T: 026 44 28 282
E: info@dining56.nl