Restaurant Don Giovanni in Vlissingen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Don Giovanni in Vlissingen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Don Giovanni in Vlissingen is inmiddels voor veel mensen een begrip geworden in Vlissingen. Kenners weten het al; Don Giovanni is het Italiaanse specialiteiten restaurant waar je geniet van een originele Italiaanse keuken. Je wordt uitstekend geadviseerd over de bestaande wijnkeuzes, waardoor je elk gerecht compleet kunt maken met een bijpassende wijn. De gastvrije medewerkers zijn je graag van dienst, hun missie is om je een goede avond te laten beleven! De menukaart van Don Giovanni in Vlissingen is zeer uitgebreid; daarnaast kun je ook kiezen voor de specialiteiten zoals handgemaakte pizza uit de steenoven!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Don Giovanni in Vlissingen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Don Giovanni in Roosendaal bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Boulevard Bankert 282
4382 AC Vlissingen
T: 011 841 2737