Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Restaurant Don Quichotte in Apeldoorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Don Quichotte in Apeldoorn.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Don Quichotte in Apeldoorn bevindt zich in een monumentaal pand uit 1897 en staat bekend om het ongedwongen tafelen. De menukaart heeft ondanks de veelzijdige keuken, erg veel klassieke gerechten. Tevens wordt er ook gewerkt met seizoensgerechten en diverse specialiteiten. Veel vaste klanten, maar ook passanten, zijn zeer enthousiast over de gastvrijheid en de persoonlijke bediening. Vaak wordt gedacht dat Don Quichotte een Spaans restaurant is, maar de keuken is eerder Frans/Internationaal georiënteerd. De naamgeving verwijst dus meer naar de zeggingskracht van deze grote held uit de wereldliteratuur, dan naar zijn land van herkomst!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Don Quichotte in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Don Quichotte in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Van Kinsbergenstraat 3
7311 BL Apeldoorn
T: 055 521 1036