Restaurant Donatello's in Nijmegen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Donatello's in Nijmegen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Donatello’s in Nijmegen is het juiste adres voor de beste pizza’s en pasta’s! Donatello’s staat bekend om de kwaliteitsgerechten die ook nog eens een voordelige prijs hebben. De prijs/kwaliteit verhouding bij Donatello’s is gewoon goed, zoals het hoort! Hier kun je dus echt genieten van de beste Italiaanse gerechten. Niet alleen pizza’s en pasta’s overigens; ook eet je hier lekkere lasagnes, vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kindermenu en kinderpizza’s. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Donatello's in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Donatello's in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Eerste Walstraat 18 
6511 GG Nijmegen
T: 024 360 1181