Restaurant Eindeloos in Leeuwarden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Eindeloos in Leeuwarden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Eindeloos in Leeuwarden staat gastvrijheid en gastronomie hoog in het vaandel. Je kunt dit dan ook ervaren. De chefs werken met dagverse, biologische en duurzame producten. Ook worden de seizoenen goed uitgelicht in het restaurant, door gerechten met seizoensproducten te serveren. Niet alleen de seizoenen staan centraal, ook wordt er zoveel mogelijk met producten uit de streek gewerkt. De gerechten worden op een klassieke en verrassende wijze bereid met eigentijdse accenten. De prijs-kwaliteitverhouding is hier bij Eindeloos belangrijk.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Eindeloos in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Eindeloos in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Korfmakersstraat 17
8911 LA Leeuwarden
T: 058 213 0835
E: info@restauranteindeloos.nl