Restaurant El Pincho in Haarlem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij tapasbar El Pincho in Haarlem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Tapasbar El Pincho in Haarlem staat bekend om de gezellige uitstraling en de authentieke tapasgerechten die passievol bereid worden door de Spaanse chef Emilio en zijn team! ’s Zomers geniet je op het heerlijke zonovergoten terras van El Pincho, terwijl je ’s winters binnen kunt vertoeven en geniet van de wisselende menukaart! Niet alleen de gerechten zijn goed, de sfeer is dat ook. Dit komt mede door de gastvrije bediening, maar ook door het gezellige interieur. Bij El Pincho bevind jij je in Spaanse sferen!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij tapasbar El Pincho in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij tapasbar El Pincho in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Riviervischmarkt 17-19
2011 HJ Haarlem
T: 023 553 0288
E: info@elpincho.nl