Restaurant Geweun Angers in Helmond

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Geweun Angers in Helmond

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Gewoon Angers in Roermond kun je met je RestaurantCadeau terecht voor smakelijke gerechten. Een bezoekje aan dit restaurant is perfect te combineren met de bekende outlet van Roermond of een dagje winkelen in de binnenstad van deze Limburgse stad.

De menukaart is gevarieerd en je kunt kiezen uit verschillende lunch- en dinergerechten. Van vers belegde broodjes tot aan soepen, pannenkoeken en salades. Bovendien kun je ook genieten van een heerlijke high-tea, waarbij je zoete en hartige hapjes krijgt. Alles wordt vers bereid en dat is ook meteen het credo voor een (h)eerlijke keuken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Geweun Angers in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Geweun Angers in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Hamstraat 24
6041 HB Roermond
T: 0475 319 087
E: info@andersroermond.nl