Restaurant Grill-ig in Tilburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van 20,00. Geldig bij het restaurant Grill-ig in Tilburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechten, dat doe je bij Grill-ig Tilburg! Samen met vrienden, collega's of het hele gezin genieten, terwijl je luncht, borrelt of dineert in een sfeervolle en gezellige omgeving. Grill-ig Tilburg is van alle gemakken voorzien. Zo kun je niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van de menukaart, maar is het ook mogelijk om buiten op het zonovergoten terras te zitten.

Kindvriendelijkheid en gastvrijheid staan centraal bij Grill-ig, de medewerkers staan altijd voor je klaar! Niet alleen voor volwassenen is er genoeg keuze als het gaat om internationale gerechten, ook voor kinderen biedt Grill-ig Tilburg volop mogelijkheden. Het menu bevat smakelijke en diverse internationale tapasgerechten en à la carte gerechten, waardoor er voor het hele gezin genoeg te smikkelen valt. Zo vind je op de menukaart maar liefst 100 verschillende hapjes: kleine bordjes variërend van vlees- en visgerechten tot aan uitgebreide desserts om je diner mee af te sluiten. Met elk seizoen een wisselende kaart wordt genieten wel heel gemakkelijk!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij het restaurant Grill-ig in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grill-ig in Tilburg of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl

Locatie

Heuvel 18
5038 CN Tilburg
T: 013-2070696