Restaurant Grillkamer De Bodega in Oss

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Grillkamer De Bodega in Oss.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grillkamer De Bodega in Oss staat voor eerlijk en puur eten, mooie dranken drinken en gezelligheid. Het beste van het Bourgondische leven komt hier samen op je bord en in je glas. Je kunt met je RestaurantCadeau kiezen voor het eten van tapas of grillgerechten. Hierbij horen natuurlijk de mooiste wijnen. Kies je voor een snelle borrel, of voor een gehele avond Bourgondisch genieten? Bij De Bodega is alles mogelijk. De keuken is zelfs geopend tot 24.00 uur. Rond de middellandse zee weet men het beste hoe ze moeten genieten en bij De Bodega proef je deze sfeer, letterlijk en figuurlijk.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Grillkamer De Bodega in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Grillkamer De Bodega in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Heuvel 40 (hoek Eikenboomgaard)
5341 CW Oss
T: 0412 450 914
E: info@de-bodega.nl