Restaurant Harbour Club in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Harbour Club in Maastricht.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Restaurant Harbour Club in Maastricht is een trendy restaurant gevestigd in een oude kelder van de historische binnenhaven 't Bassin. Je kunt hier tafelen in stijl. Laat je verrassen door de inrichting en het lekkere eten natuurlijk! Bij Harbour Club geniet je van een wisselend a la carte menu. Laat jij je liever verrassen met een surprisemenu? Bij Harbour Club heb je genoeg keuze uit heerlijke wijnen van de wijnkaart; bij ieder gerecht een passende wijn! Je bent hier meer dan welkom met elk gezelschap; of je nu met je partner komt voor een romantisch diner, met familie om een feestje te vieren, om bij te kletsen met vrienden of een serieus zakendiner heeft. Bij Harbour Club is enorm veel mogelijk, de creativiteit kent weinig grenzen!

Kom naar Harbour Club en geniet van een heerlijke avond uit in een ontspannen sfeer!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Harbour Club in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Harbour Club in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Bassinkade 4
6211 AL Maastricht
T: 043 450 6666