Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Restaurant Heeren van Sonoy in Alkmaar

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Heeren van Sonoy in Alkmaar.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Heeren van Sonoy in Alkmaar is een horecagelegenheid waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of gebruik kunt maken van één van de vele verschillende High Tea's of High Wines. De locatie is gevestigd in een voormalig klooster, midden in het centrum van Alkmaar. Al met al is Heeren van Sonoy een bijzonder restaurant gevestigd in een mooi pand! Niet alleen het pand is bijzonder, het eten is dat ook! Je kunt hier heerlijk eten in het sfeervol ingerichte restaurant. Je voelt je gegarandeerd direct thuis in de oud-bruine, deftige interieurstijl! Laat je verrassen door de kookkunsten van de chef-koks en de vriendelijke bediening. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Heeren van Sonoy in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Heeren van Sonoy in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Hof van Sonoy 1
1811LD Alkmaar
T: 072 512 1222
E: info@heerenvansonoy.nl