Restaurant Heerlijk Lokaal in Apeldoorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Heerlijk Lokaal in Apeldoorn.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Heerlijk Lokaal in Apeldoorn is een creatieve hotspot waar niet wordt vastgehouden aan standaard horecanormen. Zoals de naam al zegt, kun je bij Heerlijk Lokaal terecht voor overheerlijke lokale en ambachtelijke gerechten! Heerlijk lokaal heeft ambachtelijk belegde broodjes, lunchgerechten, verse salades, vers gemaakte smoothies en meer! De ambacht staat centraal bij Heerlijk Lokaal en er wordt uitsluitend gekozen voor verse en lokale ingrediënten. Omdat Heerlijk Lokaal ieder seizoen van kaart wisselt, word je steeds verrast door de lekkerste gerechten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Heerlijk Lokaal in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
T: 055 844 9351
E: info@heerlijklokaal.nl