Restaurant Heren Spyker in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Heren Spyker in Hilversum.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Heren Spyker in Hilversum is gevestigd aan de altijd gezellige Kerkbrink in het centrum van de mediastad. Hier kun je genieten van de Franse keuken. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met dagverse producten. Je wordt keer op keer verrast met creatieve smaakcombinaties. De chefs doen hun uiterste best om je een culinaire middag en/of avond te laten beleven. Het restaurant is modern ingericht en de chefs werken in een open keuken zodat je zelf kunt ervaren wat de chefs onder gepassioneerd koken verstaan.

Je bezoek aan Heren Spyker wordt compleet met de persoonlijke bediening. Laat je adviseren in uw wijnkeuze, de wijnen zijn per fles te bestellen, maar een aantal ook per glas. Je kunt ook kiezen voor een wijnarrangement. Alles wordt aangepast naar jouw wensen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Heren Spyker in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Heren Spyker in Hilversum bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kerkbrink 17-19
1211 BW Hilversum
T: 035 621 2211
E: info@herenspyker.nl