Restaurant Het Heden in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Het Heden in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Wanneer je bij Het Heden binnenkomt, proef je de gezellige sfeer direct. De 19e eeuwse Herenkamer is een voorbeeld van waar Het Heden voor staat, de sfeer van een ver verleden. In de grote tuin vind je vooral rust tegelijkertijd met gezelligheid! Lekker eten voor een goede prijs bij Het Heden in Den Haag. Een uitgebreide menukaart met uiteenlopende gerechten, ook ideaal voor een lekker biertje, wijntje of een glas fris!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Het Heden in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Het Heden in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
T: 070 346 4664
E: info@hetheden.nl