Restaurant Het Oude Politiebureau in Ede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Het oude Politiebureau in Ede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Het Oude Politiebureau in Ede is eigentijds, smaakvol en stijlvol. Koken is de passie van de chef-kok en zijn brigade en gastvrijheid staat hier centraal. Ervaar professionaliteit, kwaliteit en gastvrijheid. Naast heerlijk eten zijn de ambiance en de bediening ook zeer prettig, iedereen doet hier zijn of haar best om je een fijne en vooral culinaire avond te laten beleven. Het optimaal verwennen van de gasten is het grootste streven! Het eten hier is zeer bijzonder, ook de locatie is ideaal: midden in het land, een perfecte ontmoetingsplek!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Het Oude Politiebureau in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Het Oude Politiebureau in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Breelaan 2a 
6711 MR Ede
T: 0318 658 700
E: info@hetoudepolitiebureau.nl