Restaurant Het Prentenkabinet in Leiden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Het Prentenkabinet in Leiden.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Het Prentenkabinet in Leiden is centraal gelegen in het prachtige oude Pieterswijk. Aan de achterkant van het restaurant ligt het zonnige parkterras waar je met mooi weer heerlijk kunt vertoeven. De chefs laten zich inspireren door de Frans/internationale keuken. Zij werken uitsluitend met dagverse producten en streekproducten. Je hebt hier dus keus uit alle gerechten van de kaart. De chefs passen de gerechten aan je dieet of allergie aan. Gluten- of lactosevrije gerechten worden namelijk met liefde gemaakt. Neem je RestaurantCadeau-kaart mee naar Het Prentenkabinet en laat je in de watten leggen door het team van het restaurant.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Het Prentenkabinet in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Het Prentenkabinet in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres: Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
Telefoonnummer: 071-5126666