Restaurant Ilya in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ilya in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ilya in Rotterdam is een restaurant waar ambachtelijke Turkse gerechten met passie en liefde op traditionele manier voor u worden klaargemaakt. Bij dit restaurant kun je genieten van Turkse gerechten die op de echte traditionele wijze zijn klaargemaakt, in de hout gestookte steenoven of op de houtskoolgrill. Een feestje voor de carnivoor maar ook voor de vegetariër. En dit alles tegen een lage prijs! Daarnaast is restaurant ILYA ook geopend voor ontbijt en lunch. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ilya in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ilya in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

West-Kruiskade 95-99
3014 AN Rotterdam
T: 010 2265791
E: info@ilyarotterdam.nl