Restaurant Imono in Groningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Imono in Groningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Imono in Groningen is een Aziatische bar en lounge in het hartje van de stad. Je kunt hier genieten van het ‘all you can eat’ concept. Imono onderscheidt zich in een grote variatie aan verse gerechten. Je kunt 2,5 uur lang van alles bestellen voor een vaste prijs. Van sushi tot aan teppanyaki en fingerfood, van saté tot aan wokgerechten en zelfs het lekkerste ijs is in de prijs inbegrepen. Uiteraard kun je na 2,5 uur nog heerlijk blijven natafelen met bijvoorbeeld een prominente Swinkels bier van de tap. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met frisse en verse producten. Precies zoals in Azië ook wordt gedaan. Het is net of jij je echt in Azië waant tijdens het diner bij restaurant Imono.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Imono in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Imono in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Gelkingestraat 18-20 
9711 NC Groningen
T: 050 311 70 87
E: info@imono.nl