Restaurant India Garden in Delft

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Indiaas restaurant India Garden in Delft.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

India Garden in Delft is een restaurant waar je volop kunt genieten van de Indiase keuken. Het bijzondere aan dit restaurant is dat je hier zeven dagen per week van 17:00 tot 22:30 lekker kunt eten. Door de chef-kok en zijn bediening worden er bij India Garden traditionele Indiase gerechten geserveerd. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide menukaart en daarom is er voor ieder wat wils. Waar ze bij India Garden in Delft van bewust zijn, is dat de meeste Nederlanders niet zo van pittig eten houden. Wanneer je dit aangeeft, zullen zij hier zeker rekening mee houden: Er is genoeg keuze uit milde gerechten.

Kom naar India Garden in Delft en geniet van Indiaas eten!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant India Garden in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant India Garden in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kerkstraat 15
2611 GX Delft
T: 015 212 5117