Restaurant India Home in Heerlen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant India Home in Heerlen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant India Home in Heerlen kun je aanschuiven voor een authentiek Indiaas diner. Je kunt genieten van culinaire specialiteiten in een sfeervolle ambiance, bereid met passie en vakkundigheid. Geniet van een overheerlijke Kerri, Biryani, Tandoori en verschillende vis- en vegetarische gerechten. Het restaurant heeft een hele gezellige uitstraling, dit gecombineerd met het lekkere eten zorgt voor een heerlijk avondje uit bij India Home in Heerlen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant India Home in Heerlen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant India Home in Heerlen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Akerstraat 6
6411 HA Heerlen
T: 045 511 2128