Restaurant India Palace in Haarlem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant India Palace in Haarlem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

India Palace in Haarlem vind je aan de Gedempte Oude Gracht. In dit restaurant heb je de keuze uit heerlijke Indiase gerechten. Bij India Palace vind je een uitgebreide menukaart met gerechten die uit alle streken van India komen. Ze werken uitsluitend met verse producten, tevens wordt er rekening gehouden met specifieke diëten en/of wensen. De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Zij proberen je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hier natuurlijk ook bij. Ook voor bedrijfsfeesten en bijzondere gelegenheden op locatie. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant India Palace in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant India Palace in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Gedempte Oude Gracht 29 
2011 GL Haarlem
T: 023 542 0577
E: mail@indiapalace.nl