Restaurant India Way in Leiden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant India Way in Leiden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij India Way in Leiden kun je met je RestaurantCadeau genieten van de Indiase keuken. Het is net of jij je echt in India waant, door de geuren die in dit restaurant je direct tegemoetkomen. De karakteristieke inrichting doet ook Indiaas aan, waardoor dit nog meer het gevoel van India geeft. De menukaart is gevarieerd en bestaat uit verschillende tandoori’s, biryani’s en curry’s. Als het zonnetje zijn gezicht laat zien, kun je ook op het ruime terras dineren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant India Way in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant India Way in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Vrouwenkerkkoorstraat 7
2312 WP Leiden
T: 071 514 9017
E: info@indiaway.nl