Restaurant Italica Ristobar in Alkmaar

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Italica Ristobar in Alkmaar.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Italica Ristobar in Alkmaar wordt gerund door de familie D’Aniello uit San Donato. Roberto en Francesca (de zoon en dochter) hebben de horeca in hun bloed zitten en zijn altijd in de horeca werkzaam geweest. Zij besloten dan ook om dit restaurant te openen. Ervaar zelf de passie voor de Italiaanse keuken. Chef Daniele D’ Aniello is steeds op zoek naar nieuwe smaken en werkt alleen met verse en gezonde ingrediënten. Op deze manier willen zij jou heerlijke gerechten en een verrassende kwaliteit bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Met de warme uitstraling van het restaurant eten in een goede ambiance.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Italica Ristobar in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Italica Ristobar in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Laat 117
1811 ED Alkmaar
T: 072 511 3135
E: info@italicaristobar.com