Restaurant Jackies NYCuisine in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Jackies NYCuisine in Deventer.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Jackies NYC Deventer is geïnspireerd op de zinderende en spannende keuken van New York City. Het is net of u zich even in de Verenigde Staten waant. De keuken van Jackies NYC bestaat uit verschillende Amerikaanse gerechten met invloeden uit China Town in New York. De steaks, hamburgers en verse sushi en kreeft zijn populaire gerechten. Vlees- en visliefhebbers zijn hier dus aan het goede adres bij dit restaurant. De ambiance van Jackies NYC is toegankelijk, luxe en gezellig waarbij u kunt genieten van de Amerikaanse keuken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Jackies NYCuisine in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Jackies NYCuisine in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Grote Poot 19
7411 KE Deventer
T: 0570 616 666
E: deventer@jackiesnyc.com