Restaurant Jongepier in Dordrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Jongepier in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Jongepier staat bekend om haar mooie locatie en gastvrijheid. Op dit punt komen alle onderdelen samen die Dordrecht zo bijzonder maken: de rijke geschiedenis, kijk maar naar de Groothoofdspoort, maar ook het drierivieren punt, waar je vanuit Jongepier je ogen uitkijkt naar alle bedrijvigheid op het water. In de zomer is het een geschikte plek om even uit te waaien op het terras, die door de grote bomen gedeeltelijk in de schaduw ligt. Daarnaast is het in de winter een gezellige plek om bij elkaar komen. Jongepier biedt namelijk een glazen serre en een bovenzaal, waar vanuit beide onder het genot van een hapje of een drankje altijd zicht blijft op het water.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Jongepier in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Jongepier in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Groothoofd 8
3311 AG  Dordrecht
T: 078 639 0855