Restaurant Jules Verne in Apeldoorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Jules Verne in Apeldoorn. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Jules Verne in Apeldoorn serveert jou de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Ze laten zich bij het bereiden van de gerechten inspireren door smaken en ingrediënten van over de hele wereld. Veel verschillende smaken, veel variatie en dus veel keuze, dit allemaal tegen een eerlijke prijs. Op de menukaart vind je veel mooie stukken vlees en vis, maar ook salades en vegetarische gerechten. Als je niet van kiezen houdt, dan kun jij je ook laten verrassen door de Chef en zijn verrassingsmenu. Natuurlijk hebben ze hier ook bijpassende wijnen bij.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Jules Verne in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Bedankt voor de verzilvering. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Jules Verne in Apeldoorn of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Raadhuisplein 3
7311 LJ Apeldoorn
055 521 7394