Restaurant Kade 87 in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Kade 87 in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Proeflokaal Kade 87 in Rotterdam staat bekend om zijn lekkere eten, drinken en mooie wijnen. Gezelligheid staat hier centraal. Kade 87 heeft een huiselijke sfeer met een stijlvolle ambiance. De hoge eettafels waar aan geborreld of gedineerd kan worden, geven een knus en huiselijk gevoel. Niet alleen in de zomer kun je genieten op het terras, maar in de winter ook. Het terras is namelijk verwarmd. Kade 87 heeft ruim 80 verschillende wijnen en champagnes. Meer dan de helft van dit assortiment wordt ook per glas geschonken. Zo kun je bij elk gerecht genieten van een passende wijn. Er wordt gekookt met hart en ziel en dat proef je. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Kade 87 in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Kade 87 in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Admiraliteitskade 87
3063 EG Rotterdam
T: 010 413 7711
E: info@kade87.nl