Restaurant Karakter in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Karakter in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Karakter in Rotterdam ontvangt jou hartelijk met je RestaurantCadeau. Dagverse, streekproducten en seizoensgebonden gerechten staan hier centraal. ‘Culinair bewustzijn’ is dan ook het motto van dit restaurant: de gerechten op het menu zijn duurzaam en ontzettend lekker. Restaurant Karakter kent namelijk geen vaste menukaart, waardoor je keer op keer verrast wordt. De menukaart verandert elke twee weken. Per dag bepalen de chefs welke producten van optimale kwaliteit zijn om in te kopen. Deze worden dan met liefde en passie voor je bereid.

De locatie van het restaurant is bijzonder en ligt op het Westelijk Handelsterrein van Rotterdam. Oude jazzmuziek gecombineerd met antieke kroonlichters zorgt voor een aangename sfeer. Ga met je RestaurantCadeau lekker eten bij Restaurant Karakter in Rotterdam.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Karakter in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Karakter in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres: Van Vollenhovenstraat 15, Unit 24
3016 BE Rotterdam
Telefoonnummer: 010 737 00 39