Restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Kasteeltje Hattem in Roermond is een prachtige plek op een evenzo mooie locatie. Het kasteel ligt verscholen in het Roermondse stadspark. De kenners weten het; dit is echt een hele bijzondere plek! De naam is niet zomaar gekozen; Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel van Nederland!

Met je RestaurantCadeau kaart ben je meer dan welkom voor een lunch of diner in het stijlvolle restaurant. Het restaurant is iedere dag open behalve op zondag. De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Zij proberen je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hierbij natuurlijk ook!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
T: 0475 319 222
E: info@kasteeltjehattem.com