Restaurant King of India in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant King of India in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

King of India in Arnhem is hét all you can eat Indiaas restaurant van Arnhem. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid diner, take-away, catering voor groepen en meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Maak een reis door de Indiase keuken en proef de lekkerste gerechten. Kenners weten het al; in India eet je de lekkerste gerechten. Voor degenen die de Indiase keuken nog niet kennen, is King of India in Arnhem de perfecte spot om op ontdekkingsreis te gaan! Als de zon schijnt, zit je bij King of India gebakken op het sfeervolle terras. ’s Winters ben je meer dan welkom om binnen in het restaurant plaats te nemen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant King of India in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant King of India in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kortestraat 8
6811 EN Arnhem
T: 026 443 3639
E: info@kingofindia.nl