Restaurant La Estancia in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant La Estancia in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant La Estancia in Amsterdam ben je aan het juiste adres om te genieten van lekkere Argentijnse steaks, spareribs en andere specialiteiten. Gezellig druk, dat is hoe de locatie rondom het restaurant genoemd kan worden, er gebeurt altijd wel van alles! Ook in het restaurant zelf is het vaak gezellig druk, wat natuurlijk komt door het lekkere eten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant La Estancia in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant La Estancia in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Reguliersdwarsstraat 86
1017 BN Amsterdam
T: 020 622 0347