Restaurant Land van Kokanje in Groningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Land van Kokanje in Groningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Voor een duurzame en biologische maaltijd schuif je aan bij Land van Kokanje! Hier ga je met een gerust hart uit eten en geniet je van een heerlijk 3 gangen diner, lunch, borrel of high tea! Bij Land van Kokanje zorgen ze er graag voor dat de gasten zich direct thuisvoelen, dus kom langs en laat je verrassen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Land van Kokanje in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Land van Kokanje in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
T: 050 318 0622
E: info@landvankokanje.nl