Restaurant Landgoed Zonheuvel in Doorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Landgoed Zonheuvel.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Landgoed Zonheuvel in Doorn is de perfecte start voor een dagje uit, attracties en wandel- en fietstochten in omstreken. Met je Restaurant Cadeau kaart kun je hier gezellig aanschuiven!

Naast alle nabijgelegen attracties en wandel- en fietsroutes biedt Landgoed Zonheuvel nog veel meer leuks! Zoals een moestuintje, eigen biologische honing en kunst. Het restaurant van Landgoed Zonheuvel is gevestigd in het Paviljoen gebouw. Je kunt hier terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Je kunt hier kiezen uit à la carte dineren of je laten verrassen door de chef. Alle gerechten zijn seizoensgebonden en op speciale dagen worden er ook verschillende specials aangeboden.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Landgoed Zonheuvel in Doorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Landgoed Zonheuvel in Doorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
T: 034 347 3500
E: info@landgoedzonheuvel.nl