Restaurant Le Baffon in Apeldoorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Le Baffon in Apeldoorn.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Le Baffon is dé plek voor een gezellig en ontspannen diner, maar ook voor feesten, buffetten en partijen. Het restaurant heeft een open keuken, waardoor je live mee kunt kijken hoe je eten bereid wordt. Tevens bevindt het zich vlakbij de bioscoop en het theater, wat het een perfect restaurant maakt voor een compleet avondje uit in Apeldoorn. Le Baffon zal er dan ook voor zorgen dat je op tijd bent voor je voorstelling, zodat je avond soepel verloopt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Le Baffon in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Le Baffon in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Hoofdstraat 198
7311 BE Apeldoorn
T: 055 521 3141
E: info@lebaffon.nl