Restaurant By Lemonakis in Lelystad

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant By Lemonakis in Leiden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant By Lemonakis is gelegen in de altijd gezellige Bataviahaven van Lelystad. Dit restaurant laat je kennis maken met de lekkerste gerechten die Griekenland te bieden heeft. Je kunt er met je RestaurantCadeau kaart naast het diner ook terecht voor de lounge en de heerlijke cocktails. Ook tijdens lunchtijd kun je terecht bij By Lemonakis. De koks van dit Griekse restaurant maken van iedere maaltijd een genot voor het oog, én voor de mond en smaakpapillen natuurlijk! Het eten is er zalig en je waant je echt even in Griekenland! Als het niet regent, kun je op het terras plaatsnemen. Kom langs bij restaurant By Lemonakis met je RestaurantCadeau en proef de Griekse keuken!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant By Lemonakis in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant By Lemonakis in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Schoonzicht 406
8242 KH Lelystad
T: 0320 – 419 782
E: info@bylemonakis.nl