Restaurant Liuwherne in Leeuwarden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Liuwherne in Leeuwarden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Liuwherne in Leeuwarden is gelegen aan de rand van het centrum, midden in het park en dichtbij de jachthaven de ‘Prinsentuin’. Geniet hier van een high-tea, een lunch, uitgebreid diner of een lekkere borrel! Liuwherne heeft een gevarieerd menu vol specialiteiten. Dit restaurant is de ideale keuze voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs! In de zomermaanden ben je hier van harte welkom om op het terras te genieten van de heerlijke gerechten in een hele levendige omgeving.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Liuwherne in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Liuwherne in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Vrouwenpoort 1 
8911 DD Leeuwarden
T: 06 50 55 73 38
E: info@liuwherne.nl