Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe in Almere

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe in Almere.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe in Almere is de perfecte plek voor een lunch, diner of gewoon een drankje op het terras. Het bijzondere aan restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe is dat alle gerechten worden geserveerd op een zogenaamde ‘Sizzling Plate’ van 85 graden. Zodra de gerechten op tafel staan, kan er een saus naar keuze over het gerecht gegoten worden.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag sluit de keuken en wordt het restaurant omgetoverd tot een een loungebar met een intieme dansvloer.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe in Almere of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Belfort 140B
1315 VD Almere - Stad
E: info@sizzlingdeluxe.nl
T: 036 737 0347