Restaurant Mamta in Harderwijk

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mamta in Harderwijk.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Mamta in Harderwijk staat de prijs-kwaliteitsverhouding centraal met een gezellige en gastvrije ambiance. Met je RestaurantCadeau kun je kennismaken met de Indiase keuken. De menukaart is uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Vlees- en visliefhebbers zijn hier aan het goede adres. De vegetariërs worden ook niet vergeten. Je kunt zelf aangeven of je jouw gerecht mild of juist lekker pittig wilt hebben. De chefs houden hier rekening mee.

Je kunt bij Mamta terecht voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mamta in Harderwijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mamta in Harderwijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Strandboulavard West 8
3841 CS Harderwijk
T: 0341 266 377
E: info@mamta.nl