Restaurant Mare e Monte in Bennekom

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mare e Monte in Bennekom. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Mare e Monte in Bennekom is een authentiek Italiaans restaurant. De naam Mare e Monte is niet zomaar gekozen, het betekent namelijk zee en berg. Bij het Italiaanse restaurant kun je genieten van de meest bijzondere producten en smaken uit de zee en de Bergen!

Op de menukaart van Mare e Monte vind je gerechten uit elke streek van Italië, ieder met zijn eigen karakter en charme! Dineren bij Mare e Monte is een bijzondere culinaire ervaring; buffelmozzarella, pasta met zeevruchten en de perfecte pizza. Over pizza gesproken; iedere dinsdag en zondag eet je onbeperkt pizza voor een klein prijsje!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mare e Monte in Bennekom of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mare e Monte in Bennekom of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Bakkerstraat 1
6721 WG Bennekom 
T: 0318 420 317
restaurant@mare-e-monte.nl