Restaurant Marhaba in Drachten

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Marhaba in Drachten.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Restaurant Marhaba in Drachten kun je genieten van een heerlijk avondje weg. Dit mediterraanse restaurant heeft smaken en sferen uit het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika. De gerechten worden bereid met passie en dat proef je! De gerechten zijn tevens bereid met de beste- en uitsluitend verse ingrediënten. Met je RestaurantCadeau ben je van harte welkom om je eigen menu samen te stellen, maar je kunt je ook laten verrassen door de specialiteit

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Marhaba in Drachten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Marhaba in Drachten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Zuidkade 72
9203 CP Drachten
T: 0512-545450
M: 06-44157404