Restaurant Mazza in Enschede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mazza in Enschede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Mazza in Enschede is een modern ingericht restaurant dat 7 dagen per week geopend is. ‘Mazza’ is de naam voor kleine gerechtjes die vaak vooraf of tussendoor worden gegeten. Het is de Arabische equivalent van de welbekende tapas! Met je RestaurantCadeau kaart geniet je van heerlijke koude en warme gerechtjes. Proef klassieke mazza; mals lamsvlees met pepers, olijven, feta, ansjovis, filodeeg met zelfgemaakte kaas en meer. In het hart van Enschede ben je bij Mazza aan het juiste adres voor Arabisch en Libanees eten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mazza in Enschede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mazza in Enschede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Walstraat 1
7511 GE Enschede
T: 053 750 4170
E: info@restaurantmazza.nl