Restaurant Meat & More in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Meat & More in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Meat & More in Utrecht, for the love of beef and good times! Bij Meat & More worden hele lenden van rundvlees gerijpt. Vroeger werd het vlees in de schuur van de boer gerijpt, maar nu wordt dit gedaan in een speciale koelcel. Dit wordt dry-ageing genoemd. Elke stier is anders en daarom is er iedere dag een wisselend aanbod aan dry-aged vlees. Vraag de medewerkers gerust wat ze voor je in petto hebben! Het Argentijnse vlees is afkomstig van de Black Angus stier. Deze stieren lopen vrij rond, dit komt de smaak uiteraard alleen maar ten goede. Overigens worden alle hoofdgerechten geserveerd met huisgemaakte friet.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Meat & More in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Meat & More in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Mariastraat 8
3511 LP Utrecht
T: 030 233 2658
E: info@meatandmore.nl