Restaurant Mediterrance in Apeldoorn

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mediterrance in Apeldoorn.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant Mediterrance in Apeldoorn kun je terecht om te genieten van een uitgebreid à la carte diner, de tapas kaart of een all-inclusive buffet. Al 8 jaar bevindt Mediterrance zich in het hart van Apeldoorn waar met passie en op geheel Mediterrane wijze wordt gekookt. Het restaurant biedt plaats aan 210 personen, zodat zij ook voor al je feesten, partijen en vergaderingen een goede locatie zijn. Er is voor ieder wat wils: vlees, vis, maar ook de vegetarische gerechten worden hier geserveerd. Gegrild, gestoofd, gebakken of in de oven, het maakt niet uit, alle gerechten worden op originele mediterrane wijze bereid.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mediterrance in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mediterrance in Apeldoorn of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Marktstraat 4
7311 LH Apeldoorn
T: 055 578 8866