Restaurant Memories of India in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Memories of India in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Memories of India in Amsterdam is een van de weinige restaurants waar authentieke Indiase specialiteiten worden klaargemaakt. Het personeel bij Memories of India is enorm vriendelijk, zij helpen je met al je specifieke wensen: Wil je bijvoorbeeld iets minder pittig of juist pittiger eten? Je hoeft het maar te vragen. Ook is de keuken enorm gevarieerd; bijna net zo gevarieerd als het Indiase volk zelf. Geniet van lekkere tandoorigerechten of curries zodat jij je direct in India waant. Uiteraard heeft de keuken nog veel meer in haar mars, beleef het zelf met je cadeaukaart!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Memories of India in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Memories of India in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Reguliersdwarsstraat 88
1017 BN Amsterdam
T: 020 - 623 5710