Restaurant Mister Nelson in Oss

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mister Nelson in Oss.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Mister Nelson in Oss - de man van hét restaurant in Oss dat het vlees snijdt! Mister Nelson is dol op de Big Green Egg. Op deze robuuste groene barbecues bakt hij de beste gerechten; Stevige stukken vlees, vis met een twist of een vegetarische verrassing. Je kunt Mister Nelson volgen, het restaurant heeft een grote open keuken in het midden van het restaurant. Live cooking, gratis tips & tricks, een echte barbecuesfeer. Dit is wat je kunt verwachten bij dit bijzondere restaurant in Oss. Kom langs met je RestaurantCadeau en beleef het zelf!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mister Nelson in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mister Nelson in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Nelson Mandelaboulevard 22
(Navigatieadres: Mondriaanlaan 4)
5342CZ Oss
T: 0412 870 045
E: info@misternelson.nl